Transformați sala dvs. de conferințe în spațiu pentru lucru în echipă.

08.11.2019

Soluția Vivitek NovoConnect oferă posibilitatea utilizatorilor conectarea wireless către un ecran mare de la un laptop, tabletă sau smartphone la alegerea proprie. Până la 4 utilizatori pot ușor să facă schimb de ecrane concomitent. Instrumentele inovaționale de adnotare oferă oricărui cu ușurință să se alăture de conversație. Funcțiile de capturare instantanee și schimb de fișiere wireless ajută să țină pe toți la curent, crescând în așa fel productivitatea și lucrul în echipă.

Optimale după cost, soluții ușor accesibile, care ușurează lucrul în echipă și organizarea adunărilor. Alegeți dispozitivul din seria NovoConnect care cel mai mult se potrivește cu încăperea și cerințele dvs.

Conectare simplă și rapidă

  • Prezentarea wireless va salva pe dvs. de setări plictisitoare - pregătirea acesteia are loc în câteva secunde.
  • Afișare cross-platformă a ecranului oferă participanților să utilizeze orice dispozitive.
  • Conectarea rapidă a dispozitivelor mobile cu ajutorul codului QR prin aplicația NovoPresenter.
  • Dispozitiv USB opțional LauncherPlus pentru conectarea directă în nici un fel nu influențează asupra rețelei voastre.

Conectați-vă

Conectați-vă, ca să împărțiți conținutul și să afișați ecranele dispozitivelor mobile pe ecran mare în timpul întâlnirilor.

Lucrați

Conectați până la 64 de participanți al întâlnirii. Totodată 4 din ei pot concomitent, să afișeze un conținut de la dispozitivele sale mobile pe ecranul principal.

Distribuiți

Momentan partajați ideile și fișiere cu toți participanții de la întâlnire.

 

NovoEnterprise

NovoEnterprise - cea mai bună alegere pentru companii mici și mijlocii și sălilor de conferință. NovoEnterprise garantează performanță optimală a conectivității, totodată și performanța autonomă optimală a WiFi - chiar cu cerințe mari față de lățimea de bandă a traficului disponibil. Transmiterea Full-HD înseamnă că puteți să transmiteți un flux de date video de înaltă calitate de la dispozitivul mobil cu viteza până la 1080p, 60 cadre pe secundă.

Detalii...

NovoTouch

NovoTouch - este o soluție puternică pentru colaborare colectivă, care ideal se potrivește pentru săli de conferințe și lobby corporative.
NovoTouch, este dotat cu sistem de lucru în echipă BYOD de la Vivitek, care propune o abordare inovativă în ceea ce privește lucru în grup pe un ecran all-in-one.

Detalii...

 

 

 

NovoPro

NovoPro face un pas înainte în comparație cu NovoConnect, datorită un spectru de funcții noi care permit la toți să se conecteze și să partajeze conținutul pe un ecran mare - toate acestea au loc cu numai câteva click-uri pe mouse. Platforma este proiectată pentru a asigura calitate neîntreruptă a rețelei wireless la un preț accesibil, care este ușor disponibilă pentru orice sală de conferință sau loc pentru brainstorming.

Detalii...

NovoCast

NovoCast petrece o prezentare wireless în clasă, pentru a îmbunătăți participarea, colaborarea și schimbul de idei între 8 participanți. Acest dispozitiv este o soluție ideală pentru toate necesitățile educaționale. El creează un spațiu de creație comun, îmbunătățește schimbul de opinii și promovează un dialog constructiv. Noi încercăm să oferim cadrelor didactice posibilitatea de a face lecțiile sale maximal de interesante și de a atrage atenția la mai mulți elevi.

Detalii...

 
 

Launchers

Invitați oaspeți sau membrii echipei și momentan conectați-vă la dispozitivul NovoConnect de la laptopurile personale, utilizând Launchers, fără instalare unui software adițional. Combinația celor trei modele poate fi utilizată pentru satisfacerea necesităților oaspeților și utilizatorilor locali în camera pentru conferințe. Indiferent de setări, lansatoarele lucrează cu toate soluțiile NovoConnect.

Detalii...

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu