Monitor de masă iiyama 32"

X3291HS
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Monitor FullHD 32 inch cu matricea AH-IPS și reducerea culorii albastre.

ProLite X3291HS - este un ecran 32 inch cu tehnologia IPS, care asigură culoari naturale și precise împreună cu unghiuri largi de vizualizare (178°/178°). Trei intrări HDMI, DVI и VGA. X3291HS este echipat cu difuzoare și funcției de reducere a culorii albastre pentru micșorarea oboselii ochilor. Ecranul se potrivește pentru Digital Signage și aplicații de birou.

IPS

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

REDUCEREA CULORII ALBASTRE

Toți, care privesc în monitor de câteva ore pe zi, știu că ochii obosesc. La monitoare acest efect este mai puternic decât la televizoare. Unul din factorii care răspunde de acest fenomen este iluminarea albastră, care este redată de ecran. Astfel, reducerea nivelului culorii albastre permite ochilor dvs. să obosească mai puțin în timpul lucrului prelungit la calculator. Noi am atins acest efect datorită reglării luminozității ecranului și temperaturii culorilor în tehnologia nouă «Reducerea culorii albastre», accesul la funcția dată poate fi găsit simplu în meniul monitorului.

FULL HD

Datorită suportului rezoluției 1920х1080, monitorul poate afișa orice imagini! Full HD asigură o zonă de lucru mai mare față de monitoarele obișnuite, care funționează în rezoluția 1280х1024.

DIFUZOARE ȘI CĂȘTI

Jucați cu prietenii? Utilizați difuzoarele încorporate calitative. Nu doriți să deranjați pe nimeni? Conectați căștile la interfața audio și adăugați volumul sunetului.

VESA

Compatibilitatea cu standardul VESA permite montarea simplă a monitorului pe orice suporturi, care corespund acestor specificații.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
AH-IPS
Diagonală
32
Rezoluția ecranului
1920 x 1080
Rata de actualizare
60 Hz
Luminozitate (cd m2)
250
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
5 ms
Difuzoare
2 x 3W
Intrări AV
VGA x1, DVI x1, HDMI x1
Greutate Netă
7 kg

Технические характеристики (ProLite_X3291HS-B1_-_ru_ru.pdf, 970 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat