Monitor de masă iiyama 32"

XB3270QS
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Monitor IPS 32 inch cu rezoluția WQHD și funcția reglării înălțimii ecranului

Căutați un monitor ideal? Alegeți model universal cel mai bun cu panou IPS, care garantează reproducerea perfectă a culorilor și unghiuri largi de vizualizare. Corespunde cerințelor atât ale designului grafic, cât și ale locului de muncă modern, 32 inch XB3270QS cu rezoluția înaltă WQHD oferă soluție ideală pentru munca productivă, proiectare și analiza datelor. Suport cu reglarea înălțimii permite schimbarea poziției ecranului în dependență de preferințele dvs., dar panoul fără clipire (Flicker Free) și funcției de reducere a culorii albastre micșorează oboseala ochilor. Acest panou de înaltă performanță cu funcționalitate ridicată - noul standard pentru utilizatorul ambițios în numeroase domenii de activitate.

WQHD

Matricea cu rezoluția WQHD 2560 x 1440 este gata să afișeze imagini mari atât după mărime cât și rezoluție. Ecranul suportă cu 50% mai multă informație în comparație cu rezoluția 1920х1080.

SUPORT CU REGLAREA ÎNĂLȚIMII

Suport cu reglarea înălțimii (HAS, Height Adjustable Stand) permite alegerea ideală pentru ecran, pentru confort maximal a utilizatorului în timpul muncii, ceea ce influențează pozitiv asupra sănătății, și mărește productivitate muncii.

FĂRĂ EFECT DE CLIPIRE + SUPRIMAREA CULORII ALBASTRE

Soluție optimă pentru confortul și sănătate ochilor dumneavoastră. Monitoare fără efect de clipire cu funcția de micșorare a culorii albastre reduc semnificativ tensiunea și oboseala față de monitoarele obișnuite.

IPS TECHNOLOGY

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

DIFUZOARE ȘI CĂȘTI

Jucați cu prietenii? Utilizați difuzoarele încorporate calitative. Nu doriți să deranjați pe nimeni? Conectați căștile la interfața audio și adăugați volumul sunetului.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS
Diagonală
32
Rezoluția ecranului
2560 x 1440
Rata de actualizare
60 Hz
Luminozitate (cd m2)
250
Raport de contrast
1200:1
Timp de raspuns
4 ms
Difuzoare
2 x 3W
Intrări AV
DVI x1, HDMI x1, DisplayPort x1
Greutate Netă
8.6 kg

Технические характеристики (ProLite_XB3270QS-B1_-_ru_ru.pdf, 840 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat