Monitor de masă iiyama 28"

XUB2893UHSU-B1
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Panou IPS 28 inch cu rezoluția 4K și suport cu reglarea înălțimii

XUB2893UHSU - este un monitor elegant, care se potrivește ideal pentru montarea mai multor monitoare atât în oficiu, cât și acasă. Tehnologia panoului IPS oferă reproducerea clară și stabilă a culorilor împreună cu unghiuri largi de vizualizare, dar rezoluția 4K afișează de 4 ori mai multă informație, decât pe un monitor FullHD. De asemenea, ProLite XUB2893UHSU este echipat cu intrări digitale HDMI și DisplayPort, dar valorile ridicate a raportului de contrast și luminozității înseamnă că monitorul asigură performanța excelentă pentru lucru cu fotografii și design web. Suport cu reglarea înălțimii permite cu ușurință schimbarea poziției ecranului în funcție de preferințele dumneavoastră.

IPS TECHNOLOGY

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

4K

Rezoluția UHD (3840x2160), de asemenea cunoscută ca 4K, afișează de 4 ori mai multă informație în deosebire de ecranul standard Full HD. Datorită indicatorului înalt DPI (numărul de puncte pe un inch), așa tip de ecran afișează o imagine incredibil de clară și cu un raport de contrast ridicat.

HAS + PIVOT


Suport cu reglarea înălțimii (HAS, Height Adjustable Stand) permite alegerea ideală pentru ecran, pentru confort maximal a utilizatorului în timpul muncii, ceea ce influențează pozitiv asupra sănătății, și mărește productivitate muncii. Posibilitatea rotirii ecranului înseamnă că puteți shimba poziția ecranului: din regim de orientare album în portret. O funcție foarte utilă, care simplifică lucrul cu tabele mari sau texte.

FĂRĂ EFECT DE CLIPIRE + SUPRIMAREA CULORII ALBASTRE

Soluție optimă pentru confortul și sănătate ochilor dumneavoastră. Monitoare fără efect de clipire cu funcția de micșorare a culorii albastre reduc semnificativ tensiunea și oboseala față de monitoarele obișnuite.

ACR

Raport de contrast ― este raportul luminozității în cea mai luminoasă și cea mai întunecată parte a imaginii de pe ecranul monitorului. Tehnologia Advanced Contrast Ratio (raport de contras avansat) automat reglează raportul de contrast și luminozitatea, pe baza caracteristicilor imaginii. Cu cât este mai mare raportul de contrast, cu atât mai bine va arăta imaginea într-o cameră întunecată.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS
Diagonală
28
Rezoluția ecranului
3840 x 2160
Rata de actualizare
60 Hz
Luminozitate (cd m2)
300
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
3 ms
Difuzoare
2 x 2W
Intrări AV
HDMI x1, DisplayPort x1
USB
2 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
Greutate Netă
7.6 kg
Greutate Brută
9.9 kg

Технические характеристики (ProLite_XUB2893UHSU-B1_-_gb_en.pdf, 607 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat