Monitor de masă iiyama 28"

B2875UHSU
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Monitor 4K 28 inch - puterea a patru monitoare Full HD în UN MONITOR.

Aveți nevoie de un ecran? Apare necesitatea de a afișa conținut concomitent din mai multe surse de intrare? Excelent! Monitorul iiyama B2875UHSU - este ceea ce căutați. Având rezoluția 4K (3840 x 2160), monitoru oferă suprafață gigantică de lucru, de 4 ori mai multă informație și suprafață de lucru, decât ecranul Full HD. Funcțiile PIP și PBP oferă posibilitatea utilizatorilor cu ușurință de a crea suprafața de lucru proprie, afișând și manipulând cu mai multe aplicații din două surse diferite de date. În plus, panoul de înaltă calitate asigură performanța înaltă cu redarea excelentă a culorilor și timp de răspuns rapid, dar suportul cu reglarea înălțimii permite de a seta poziția ecranului а în funcție de preferințele dvs. Puternic și util - iiyama B2875UHSU - monitorul dvs. pe mai mulți ani.

4K

Rezoluția UHD (3840x2160), de asemenea cunoscută ca 4K, afișează de 4 ori mai multă informație în deosebire de ecranul standard Full HD. Datorită indicatorului înalt DPI (numărul de puncte pe un inch), așa tip de ecran afișează o imagine incredibil de clară și cu un raport de contrast ridicat.

SUPORT CU REGLAREA ÎNĂLȚIMII

Suport cu reglarea înălțimii (HAS, Height Adjustable Stand) permite alegerea ideală pentru ecran, pentru confort maximal a utilizatorului în timpul muncii, ceea ce influențează pozitiv asupra sănătății, și mărește productivitate muncii.

ACR

Raport de contrast ― este raportul luminozității în cea mai luminoasă și cea mai întunecată parte a imaginii de pe ecranul monitorului. Tehnologia Advanced Contrast Ratio (raport de contras avansat) automat reglează raportul de contrast și luminozitatea, pe baza caracteristicilor imaginii. Cu cât este mai mare raportul de contrast, cu atât mai bine va arăta imaginea într-o cameră întunecată.


PIP

Funcția PIP (imagine în imagine) permite afișarea concomitentă a două imagini pe ecran, de la două surse diferite.

Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
TN
Diagonală
28
Rezoluția ecranului
3840 x 2160
Luminozitate (cd m2)
300
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
1 ms
Difuzoare
2 x 2.5 W
Intrări AV
VGA x1, DVI x1, HDMI x1, DisplayPort x1
USB
1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0
Greutate Netă
7.5 kg

Технические характеристики (ProLite_B2875UHSU-B1_-_ru_ru.pdf, 1,068 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat