Monitor de masă iiyama 27"

XUB2792QSN
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Panou IPS WQHD 27 inch cu stație de bază USB-C și RJ45 (LAN)

Echipat cu stația de bază USB-C, XUB2792QSN-B1 permite de a organiza spațiul de lucru, utilizând doar un singur cablu pentru a transmite semnal (audio, video și touch) de la laptop la monitor, concomitent asigurând alimentarea și încărcarea laptopului. În plus, dacă monitorul dvs. este conectat la rețea LAN, atunci laptopul dvs. automat va fi conectat la rețea. Datorită ieșirii DisplayPort puteți simplu să lărgiți suprafața de lucru, creând configurația cu două monitoare. Panoul IPS asigură culori saturate și precise împreună cu unghiuri largi de vizualizare. Rezoluția WQHD, valori înalte ale raportului de contrast și luminozității înseamnă că monitorul oferă performanță excelentă pentru lucru cu fotografii și design web. Suport ergonomic este reglabil pe înălțime cu 13 cm, dar cu ajutorul mecanismului de înclinare și rotire puteți simplu să setați monitorul în regim de orientare portret, pentru confort atunci se operează cu date tehnice mari.

USB-C DOCK

Stația de bază permite de a conecta laptopul la monitor doar cu un cablu, și este necesar ca el să fie încărcat și conectat la rețea electrică, și totodată semnalul de la laptop să fie transmis la monitor. Al doilea monitor poate fi conectat la ieșirea DisplayPort (MST) pentru a crea configurația cu mai multe monitoare. Cu ajutorul interfețelor USB adiționale la monitor este posibil de conectat un mouse, o tastatură sau cameră web. Și totul este datorită unui cablu, care unește laptopul dvs.* și stația de bază USB-C în monitor. * funcționalitatea depinde funcțiile pe care le suportă USB-C în laptopul dvs.


IPS TECHNOLOGY

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.


WQHD

Matricea cu rezoluția WQHD 2560 x 1440 este gata să afișeze imagini mari atât după mărime cât și rezoluție. Ecranul suportă cu 50% mai multă informație în comparație cu rezoluția 1920х1080.


FĂRĂ EFECT DE CLIPIRE + SUPRIMAREA CULORII ALBASTRE

Soluție optimă pentru confortul și sănătate ochilor dumneavoastră. Monitoare fără efect de clipire cu funcția de micșorare a culorii albastre reduc semnificativ tensiunea și oboseala față de monitoarele obișnuite.


DIFUZOARE

Monitorul este echipat cu două difuzoare sterea de calitate înaltă.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS
Diagonală
27
Rezoluția ecranului
2560 x 1440
Rata de actualizare
75 Hz
Luminozitate (cd m2)
350
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
4 ms
Difuzoare
2 x 2W
Intrări AV
HDMI x 1, DisplayPort x 1
USB
2 x USB 3.0
LAN
RJ45 (LAN) x1
Greutate Netă
7.8 kg
Greutate Brută
9.6 kg

Технические характеристики (ProLite_XUB2792QSN-B1_-_ru_ru.pdf, 1,426 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat