Monitor de masă iiyama 27"

XU2792QSU
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Panou IPS 27 inch, monitor cu rezoluția WQHD

Design-ul elegant a monitorului ProLite XU2792QSU îl face ideal pentru lucru cu mai multe monitoare. Tehnologia panoului IPS asigură redarea precisă și stabilă a culorilor împreună cu unghiuri largi de vizualizare, dar rezoluția WQHD (2560 x 1440) permite de a amplasa pe ecran aproximativ cu 77% mai multă informație, decât pe un ecran Full HD. Valorile înalte a raportului de contrast și a luminozității înseamnă că, monitorul va asigura caracteristici excelente pentru design web și lucru cu fotografii. Este o alegere perfectă pentru aplicații de birou cu mai multe monitoare, cât și pentru aplicații artistice specifice.

WQHD

Matricea cu rezoluția WQHD 2560 x 1440 este gata să afișeze imagini mari atât după mărime cât și rezoluție. Ecranul suportă cu 50% mai multă informație în comparație cu rezoluția 1920х1080.


IPS TECHNOLOGY

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.


FĂRĂ EFECT DE CLIPIRE + SUPRIMAREA CULORII ALBASTRE

Soluție optimă pentru confortul și sănătate ochilor dumneavoastră. Monitoare fără efect de clipire cu funcția de micșorare a culorii albastre reduc semnificativ tensiunea și oboseala față de monitoarele obișnuite.


DIFUZOARE ȘI CĂȘTI

Jucați cu prietenii? Utilizați difuzoarele încorporate calitative. Nu doriți să deranjați pe nimeni? Conectați căștile la interfața audio și adăugați volumul sunetului.


ACR

Raport de contrast ― este raportul luminozității în cea mai luminoasă și cea mai întunecată parte a imaginii de pe ecranul monitorului. Tehnologia Advanced Contrast Ratio (raport de contras avansat) automat reglează raportul de contrast și luminozitatea, pe baza caracteristicilor imaginii. Cu cât este mai mare raportul de contrast, cu atât mai bine va arăta imaginea într-o cameră întunecată.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS
Diagonală
27
Rezoluția ecranului
2560 x 1440
Rata de actualizare
70 Hz
Luminozitate (cd m2)
350
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
5 ms
Difuzoare
2 x 2W
Intrări AV
DVI x1, HDMI x1, DisplayPort x1
USB
2 x USB 3.0
Greutate Netă
5 kg
Greutate Brută
7 kg

Технические характеристики (ProLite_XU2792QSU-B1_-_ru_ru.pdf, 1,004 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat