Monitor de masă iiyama 24"

XUB2493HSU-B1
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Panou IPS de 24 inch și suport cu reglarea înălțimii

Design-ul elegant face acest monitor ProLite XUB2493HSU ca o soluție ideală pentru utilizare cu mai multe monitoare. Tehnologia IPS a panoului asigură prezentarea clară și stabilă a culorilor împreună cu unghiuri de vizualizare largi. Valorile înalte a raportului de contrast și a luminozității înseamnă că, monitorul va asigura caracteristici excelente pentru design web și lucru cu fotografii, dar suportul cu reglarea înălțimii permite cu ușurință de a seta poziția ecranului în dependență de preferințele dvs. Este o alegere perfectă pentru soluții cu mai multe monitoare pentru Digital Signage și aplicații de birou.

IPS TECHNOLOGY

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

HAS + PIVOT

Suport cu reglarea înălțimii (HAS, Height Adjustable Stand) permite alegerea ideală pentru ecran, pentru confort maximal a utilizatorului în timpul muncii, ceea ce influențează pozitiv asupra sănătății, și mărește productivitate muncii. Posibilitatea rotirii ecranului înseamnă că puteți shimba poziția ecranului: din regim de orientare album în portret. O funcție foarte utilă, care simplifică lucrul cu tabele mari sau texte.

FĂRĂ EFECT DE CLIPIRE + SUPRIMAREA CULORII ALBASTRE

Soluție optimă pentru confortul și sănătate ochilor dumneavoastră.

DIFUZOARE ȘI CĂȘTI

Jucați cu prietenii? Utilizați difuzoarele încorporate calitative. Nu doriți să deranjați pe nimeni? Conectați căștile la interfața audio și adăugați volumul sunetului.


ACR

Raport de contrast ― este raportul luminozității în cea mai luminoasă și cea mai întunecată parte a imaginii de pe ecranul monitorului. Tehnologia Advanced Contrast Ratio (raport de contras avansat) automat reglează raportul de contrast și luminozitatea, pe baza caracteristicilor imaginii. Cu cât este mai mare raportul de contrast, cu atât mai bine va arăta imaginea într-o cameră întunecată.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS
Diagonală
24
Rezoluția ecranului
1920 x 1080
Rata de actualizare
75 Hz
Luminozitate (cd m2)
250
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
4 ms
Difuzoare
2 x 2W
Intrări AV
VGA x1, HDMI x1, DisplayPort x1
USB
2 x USB 2.0
Greutate Netă
4.8 kg

Технические характеристики (ProLite_XUB2493HSU-B1_-_ru_ru.pdf, 1,008 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat