Monitor de masă iiyama 24"

XUB2493QSU-B1
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Monitor WQHD 24 inch cu panou IPS și suport cu reglarea înălțimii

Ecran cu design elegant face ProLite XUB2493QSU ideal pentru lucru cu mai multe monitoare. Tehnologia panourilor IPS oferă reproducerea clară și stabilă a culorilor împreună cu unghiuri largi de vizualizare. Valorile înalte a raportului de contrast și luminozității înseamnă că, monitorul asigură performanța excelentă pentru fotografii și design web, dar suportul cu reglarea înălțimii oferă posibilitatea de a regla poziția ecranului în funcție de preferințele dumneavoastră. XUB2493QSU propune rezoluția WQHD (2560x1440), ceea ce înseamnă că ecranul poate conține cu 77% mai multă informație, decât display-ul FullHD. Este o alegere excelentă pentru publicitate digitală din mai multe monitoare, cât și pentru aplicații de birou.

WQHD

Matricea cu rezoluția WQHD 2560 x 1440 este gata să afișeze imagini mari atât după mărime cât și rezoluție. Ecranul suportă cu 50% mai multă informație în comparație cu rezoluția 1920х1080.

IPS TECHNOLOGY

Display-urile IPS sunt cunoscute prin unghiurile sale de vizualizare largi, culori naturale și reproducerea precisă a culorilor. Ele deosebit de bine se potrivesc pentru aplicații care lucrează asupra culorilor.

FĂRĂ EFECT DE CLIPIRE + SUPRIMAREA CULORII ALBASTRE

Soluție optimă pentru confortul și sănătate ochilor dumneavoastră. Monitoare fără efect de clipire cu funcția de micșorare a culorii albastre reduc semnificativ tensiunea și oboseala față de monitoarele obișnuite.

HAS + PIVOT

Suport cu reglarea înălțimii (HAS, Height Adjustable Stand) permite alegerea ideală pentru ecran, pentru confort maximal a utilizatorului în timpul muncii, ceea ce influențează pozitiv asupra sănătății, și mărește productivitate muncii. Posibilitatea rotirii ecranului înseamnă că puteți shimba poziția ecranului: din regim de orientare album în portret. O funcție foarte utilă, care simplifică lucrul cu tabele mari sau texte.


DIFUZOARE ȘI CĂȘTI

Jucați cu prietenii? Utilizați difuzoarele încorporate calitative. Nu doriți să deranjați pe nimeni? Conectați căștile la interfața audio și adăugați volumul sunetului.


Brand
iiyama
Specificații tehnice
Matrice
IPS
Diagonală
24
Rezoluția ecranului
2560 x 1440
Rata de actualizare
60 Hz
Luminozitate (cd m2)
300
Raport de contrast
1000:1
Timp de raspuns
4 ms
Difuzoare
2 x 2W
Intrări AV
HDMI x1, DisplayPort x1
USB
2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0
Greutate Netă
5.9 kg
Greutate Brută
7.7 kg

Руководство пользователя (XUB2493QSU-usermanual-ru.pdf, 1,833 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat