Sistem de microfon iLive1 Headset

iLive1 Headset
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Produsul va fi disponibil în decurs de
10 - 14 zile.

Sistem de microfon iLive1 Headset - din seria iLive cu suportul tehnologiei true diversity, care oferă la alegere până la 32 de canale independente, funcția de sincronizare automată a canalului și alegerea automată a frecvenței. Setul este compus din receptor de masă, transmițător compact de corp și microfon principal cu capsulă de condensator și sistem de fixare comod. Receptorul este realizat într-o carcasă metalică pentru asigurarea unei fiabilități adiționale în timpul exploatării. Receptorul pentru alimentare sunt necesare 2 baterii alcaline de format АА - 1.5 V. În afara carcasei este situată o antenă specială. Raza maximă de acționare poate ajunge până la 90 de metri în condițiile lipsei obstacolelor. Pentru conectarea microfonului este utilizată o interfață cu 4 contacte mini-XLR.

Receptorul este echipat cu 2 antene exterioare BNC, care contribuie la recepționarea maxim efectivă a semnalului de la transmițător. Pentru conectarea la echipament audio, pe panoul din spate este prezentă interfața de ieșire echilibrată XLR și 6,3 mm TS JACK neechilibrat. Pe panoul frontal, confecționată din aluminiu, este amplasat un ecran monocrom, pe care se afișează informația necesară, care include numărul canalului, nivelul volumului de sunet, semnalului și altele. Butoane mecanice de control comode. Comutatoare de alimentare cu iluminare LED pentru a asigura vizibilitate bună în întuneric. Structura extinsă a PCB-ului, componente de înaltă calitate și control simplu fac sistemele radio iLive una dintre cele mai bune din clasa sa. AMC iLive 1 Headset va deveni o soluție optimală pentru utilizare în teatre, săli pentru conferințe, precum și pe scenă.

CARACTERISTICI:

Gama frecvențelor purtătoare 606 MHz - 621 MHz
Canale 32
Gama de frecvențe 45 Hz - 18 kHz
THD
< 0,7 %
Raport semnal/zgomot > 105 dB
Brand
AMC

Характеристики (iLIVE_1_HEADSET_technical_specification.pdf, 2,172 Kb) [Descarcare]

Manual (AMC_iLive_1_User_Manual_curves_606_MHz_-_621_MHz.pdf, 4,425 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat