Sistem de microfon iLive 2X2

iLive 2X2
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Produsul va fi disponibil în decurs de
10 - 14 zile.

Sistem de microfon iLive 2X2 - reprezintă un sistem radio foarte efectiv din seria iLive cu suportul tehnologiei Antenna diversity, care constă din receptor de masă cu 2 canale cu fixare rack și 2 microfoane-transmițătoare manuale cu capsule de tip dinamic și diagrama direcțională de tip cardioid, este asamblat în carcase durabile din metal și plastic pentru asigurarea unei fiabilități suplimentare în timpul exploatării. Sistemul dat oferă la alegere până la 32 de canale independente și funcția de direcționare automată și sincronizarea a canalelor. Structura extinsă a PCB-ului, componente de înaltă calitate și control simplu fac sistemele radio iLive una dintre cele mai bune din clasa sa.

Receptorul universal cu 2 canale poate fi combinat cu microfoanele manuale, transmițătoare de corp cu microfoane de rever sau principale conectate. Este suportată funcționarea cu toate tipurile de transmițătoare din seria AMC iLive2. Trebuie de remarcat că receptorul este echipat cu 2 antene exterioare BNC care contribuie la recepția maximal de eficientă a semnalului de la transmițător. Pentru conectare la echipamentul audio pe panoul din spate este o interfață de ieșire echilibrată XLR și una neechilibrată 6,3 mm TS JACK. Pe panoul frontal făcut din aluminiu sunt amplasate 2 ecrane LCD mari, pe care se afișează informația necesară, inclusiv numărul canalului, nivelul volumului, semnalului și altele. Butoane de control comode. Comutatorul de alimentare are iluminare LED pentru asigurare vizibilității în întuneric. Pentru funcționarea deplină, fiecare transmițător are nevoie de 2 baterii alcaline de format АА de 1.5 V. În interiorul carcasei este o antenă elicoidală. Raza maximală de acționare poate ajunge până la 60 de metri în condiții de lipsă a obstacolelor.

CARACTERISTICI:

Gama frecvențelor purtătoare 606 MHz - 621 MHz
Canale 32
Gama de frecvențe 45 Hz - 18 kHz
THD
< 0,7 %
Raport semnal/zgomot > 105 dB
Brand
AMC

Характеристики (iLIVE_2X2_technical_specification.pdf, 1,607 Kb) [Descarcare]

Manual (AMC_iLive_2x2_User_Manual.pdf, 3,486 Kb) [Descarcare]

Certificate of conformity (iLive2x2_certificate_of_conformity.pdf, 756 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat