Stație media AREC LS-US2

LS-US2
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

  • Stație media all-in-one compactă

AREC LS-US2 - stație media compactă și universală care suportă capturarea, comutarea, mixarea, înregistrarea și afișare live simultană a două surse video Full HD. Funcțiile acestui dispozitiv fac posibil, ca facultățile sau prezentatorii să producă lecții în format video de înaltă calitate pe internet.

  • Capturare până la 2 surse video într-o configurație la alegere

Mixarea USB (UVC)*, camera LAN RF-45 și intrări streaming prin USB (UAC) audio pentru a crea clipuri video mixate, plus înregistrarea a 2 canale video independente prin apăsarea unui buton.

* LS-US2 este livrat în set cu adaptor HDMI-to-USB (UVC) care permite dispozitivului să suporte intrare video de la surse HDMI, ex. calculatoare și table interactive.

  • Adăugarea subtitărilor și efectelor grafice în clipurile video

Cu ajutorul LS-US2, utilizatorii pot ușor să comuteze și să mixeze între surse, să adauge sau să elimine logo-uri, imagini de fundal, grafică overlay, și subtitrări pentru a crea clip video educațional personalizat și profesional.

  • Opțiuni de control intuitive și versatile

LS-US2 vine cu o mulțime de opțiuni de control, inclusiv pagina web AREC Online Director, interfață grafică (GUI), și interfață web Mini Controller pentru dispoztive mobile. LS-US2 este compatibil software gratuit AREC, cum ar fi Online Director Application, Station Manager și altele. AREC oferă de asemenea fișierul APK pentru integrarea suplimentară cu ecranele interactive.*

  • Afișare Live a clipurilor video mixate

LS-US2 suportă platforme bazate RTMP și este capabil să afișeze clipuri video mixate până la 2 platforme concomitent, ex. YouTube, Facebook, Twitch, Wowza, și altele.

  • Management de la distanță. Simplu de integrat

Cu Video Manager integrat, administratorii și profesorii pot gestiona de la distanță, clipurile video stocate local în stația media LS-US2. Au posibilitatea să descarce, să încarce sau șterge fișierele video, și să redacteze datele meta a videoclipurilor.


Caracteristici (Datasheet_LS-US2_20210802_EN.pdf, 641 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat