Kiosk Allsee PCAP Touch Screen 50"

TAO50E3
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Kiosk-uri All-in-One Touch 

Acest display interactiv multifuncțional combină în sine ceea ce este mai bun în tehnologia ecranului tactil PCAP cu kiosk stilat. Ecranul arată ca o tabletă uriașă cu sticlă călită de la margine la margine și panou frontal din aluminiu. Proiectat pentru utilizare în scopuri comerciale, design ergonomic care este simplu în exploatare permite utilizatorilor să interacționeze ideal cu ecranul. Design luminos și PC integrat cu două sisteme de operare evidențiază această soluție dintre alte ecrane tactile pe piață, atât din punct de vedere a funcționalității, cât și din punct de vederea a aspectului vizual.

PCAP Touch 

Tehnologia interactivă modernă Projected Capacitive oferă posibilități tactile foarte receptive și sensibile. Proiectată pentru aplicații comerciale, tehnologia tactilă PCAP funcționează prin calea fixării plasei senzoriale între stratul de sticlă de acoperire și panou LCD. Când degetul atinge display-ul, plasa depistează coordonatele punctului de atingere. Spre deosebire de alte tehnologii tactile, PCAP nu este influențat de praf sau gunoi pe suprafața ecranului, suportă până la 10 atingeri și asigură calitate optică excelentă.

SO dublu

SO integrat dublu Android și Windows. Testați cel mai universal kiosk comercial cu ecran tactil pe piață. Sistemele de operare Android și Windows, încorporate în sistemul dat, sunt de neegalat în flexibilitate.

Prelucrarea suprafeței cu plasmă

Partea frontală a sticlei este călită, ceea ce o face mai rezistentă și potrivit pentru utilizare în locurile publice, dar totodată este supusă prelucrării cu plasmă, pentru a-i oferi o acoperire oleofobă. Aceasta înseamnă, că este mult mai rezistentă la murdării, micșorează numărul de amprente lăsate de degete. Ea, de asemenea micșorează tensiunea superficială și frecarea, făcând atingerile mai line, îmbunătățind senzațiile tactile generale pentru utilizator.

Panou IPS 

Panourile comerciale IPS corect afișează calitatea imaginii și adâncimea culorii cu un unghi de vizualizare de 178°. Nu există nici un declin în precizia redării culorilor și nici o abatere în raportul de contrast la unghiuri largi. De la lumină aprinsă a soarelui până la condiții dificile de iluminare, aceste ecrane sunt proiectate pentru redarea și menținerea temperaturii maximale a culorilor pentru diferite imagini. Panoul este la fel optimizat pentru instalare în regim de orientare album sau portret.

Iluminare LED

Iluminarea LED utilizată nu este doar ecologică, dar totodată asigură luminozitate și raport de contrast mai mare a ecranului. Această tehnologie majorează durata de viață și micșorează consumul de energie electrică aproximativ cu 30 %. Această formă de iluminare nu conține mercur, ceea ce face ecranele mai ecologice.

Funcționare 24/7 

Aceste ecrane sunt fabricate cu utilizarea panourilor și componentelor de clasă comercială, destinate pentru funcționarea continuă fără pauze, față de alte display-uri obișnuite. Durate de viață a panoului este mai mare de 70 000 ore de exploatare neîntreruptă.

Regim de orientare album/portret

Ele pot instalate atât în regim de orientare portret, cât și în regim de orientare standard album. Acest lucru le face mai atractive și le evidențiază printre alte propuneri.

Dulap încorporat

Kiosk cu ecran tactil - este o soluție complexă cu PC încorporat (Windows și Android). Dar, dacă doriți să conectați un calculator sau player media extern, pe panoul din spate a display-ului este un dulap încorporat sigur, care permite de a instala simplu așa tipuri de dispozitive. Simplu conectați dispozitivul la ecran prin VGA sau HDMI (pentru semnal video) și USB (pentru funcții tactile). Ecranul va servi ca monitor interactiv pentru calculatorul dvs. La fel, puteți să lărgiți posibilitățile de conectare pe dispozitivul dvs., cum ar fi interfețele USB, LAN, antena Wi-Fi și cablul de alimentare, până la interfețe externe pe panoul din spate a kiosk-ului.

Conexiuni pe panoul din spate

Instalând kiosk-ul unde a fost necesar, puteți utiliza interfețele de pe panoul din spate pentru conectare la interfețele USB, Ethernet, port pentru alimentare sau antena Wi-Fi direct la ecranul tactil. Dispozitivele conectate funcționează independent de faptul, utilizați PC-ul încorporat sau un alt dispozitiv în interiorul dulapului special.

CMS tactil

Puteți instala program software propriu pentru control tactil de la placa PC cu Android integrată sau să utilizați sistemul de control încorporat Touch Screen Content Management System, care oferă posibilitatea de a controla crearea, implementarea și afișarea conținutului propriu pe ecran. În acest fel, dvs. creați propriile machete folosind un program soft simplu în utilizare, care nu necesită cunoștințe în programare. Apoi, este posibil de afișat conținutul de pe PC-ul propriu direct pe ecranele tactile în doar câteva secunde. Rămâne doar, să atingeți conținutul dvs. pentru ca el „să vorbească” despre brand-ul, compania, serviciul sau produsul dvs.

Brand
Allsee
Операционная система
OS
Android 5.1.1, Windows® 8 /8.1 64-bit, Windows® 10 Pro 64-bit (licence purchased separately)
CPU
Intel® Atom™ (Quad-core) x5-Z8350 Processor (2M Cache, up to 1.92 GHz)
RAM
4GB (DDR3L-RS 1600MHz)
Memorie internă
64GB
Specificații tehnice
Diagonală
50
Rezoluția ecranului
1920x1080
Luminozitate (cd m2)
450
Raport de contrast
5000:1
Difuzoare
2W, 5Ω (x2)
Intrări AV
HDMI, VGA, RS-232, Audio Socket (3.5mm)
Ieșiri AV
Audio Socket (3.5mm)
USB
2 x USB 2.0
LAN
10/100/1000 Ethernet
Wi-Fi
802.11b/g/n
Greutate Netă
81.5 kg
Greutate Brută
91.1 кг kg

Технические характеристики (50_Inch_PCAP_Touch_Screen_Kiosk_with_Dual_OS_-_TAO50F.pdf, 1,438 Kb) [Descarcare]

PCAP Touch Screen with Dual OS - User Manual (PCAP_Multi_Touch_Screen_Display_with_Dual_OS_-_AOE.pdf, 2,088 Kb) [Descarcare]

PCAP Touch Screen Kiosk - Assembly Guide (PCAP_Touch_Screen_Kiosk__TAO__-_Assembly_Guide.pdf, 1,563 Kb) [Descarcare]

Touch CMS User Manual (My_Signage_Portal_Touch_Software_User_Manual_-_TCMS1.0s.pdf, 6,820 Kb) [Descarcare]

Touch Screen Digital Signage User Manual (Touch_Screen_Digital_Signage_User_Manual_-_AOEF-DS.PDF, 3,551 Kb) [Descarcare]

RS-232 Control (RS-232_Protocol__Touch_Screen-3188_.pdf, 216 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat