Cum de ales un proiector pentru sala de conferințe?

29.11.2019

Alegerea unui proiector nou poate fi un proces complicat. Pentru a micșora ceea ce poate să pară o listă lungă de parametri, noi o să luăm în considerare 5 lucruri importante, care este nevoie de luat în considerare la alegerea unui proiector pentru sale de conferințe.

Dimensiune

Proiectoarele sunt disponibile într-un spectru larg de dimensiuni, începând de dispozitive mari de calitate înaltă până la dispozitive portative. Dacă dvs. planificați să instalați dispozitivul în sala de conferințe, luați în considerare posibilitatea de instalare pe un suport de tavan. Design-ul din interior și înălțimea tavanului din sala de conferințe sunt la fel factori importanți. Un proiector compact ocupă puțin spațiu, ceea ce însemnă că el ideal se potrivește pentru întâlniri și lecții, din cauza că nu are dimensiune și greutate mare, ceea ce poate fi un factor în încăperi aglomerate și încărcate, unde spațiul are cea mai înaltă prioritate.

Rezoluție

Proiectorele sunt disponibile într-un larg diapazon de rezoluții, de la XGA până la WXGA, 1080p, WUXGA și 4K-UHD. Mai bine de gândit cum va fi utilizat acest proiector. Ecranele mari și conținut video mai bine se potrivesc pentru proiectoare 1080p, în același timp proiectoarele 4K-UHD sunt o nouă tendință pentru ecrane foarte mari sau conținut multimedia grafic bogat.

Luminozitate

Luminozitate necesară complet depinde de locul unde va fi utilizat proiectorul. Pentru utilizator simplu în sala de conferințe de dimensiune medie, luați în considerare de la 4000 până la 6000 lumen sau chiar și mai mult pentru încăperi care primesc foarte multă lumină naturală.

Conectare

În final, nu mai puțin de important: nu uitați să luați în considerare, care calculator, dispozitiv mobil sau sursă multimedia o să utilizați și cum să-l conectați în proiector. Dacă o să prevedeți necesitatea de conectare a proiectorului la mai multe dispozitive, gândițivă de adăugare a conexiunii wireless, așa cum este NovoConnect de la compania Vivitek, pentru conectarea wireless a mai multor dispozitive.

Catalogul de proiectoare pentru sala de conferințe

Проекторы для конференц-залов

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu