TE8602MIS-B1AG
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Ecran LCD interactiv tactil cu diagonala de 86 inch și rezoluție 4K UHD cu program software integrat pentru adnotări

Inspirați posibilități nelimitate cu ProLite TE8602MIS-B1AG, o soluție interactică hibridă ideală pentru orice încăpere. Acest ecran tactil cu dimensiunea de 86 inch, 20 pucte de atingere și iiWare (SO Android 9.0) este echipat cu aplicația Note, browser web, manager de fișiere, unități de stocare cloud, WPS office și ScreenSharePro. El se furnizează cu două stilouri tactile multifuncționale, care oferă posibilitatea de a adnota fișierele și conținutul de pe ecran, pe urmă acesta este posibil de salvat direct pe o unitate de stocare USB, memorie internă 16 GB sau unitate de stocare cloud aleasă. Ecranul suportă redarea prezentărilor, clipurilor video cu rezoluție înaltă și practic orice alt tip de conținut. Are slot OPS standard pentru instalarea PC OPS (disponibil în iiyama) și echipat cu difuzoare frontale integrate.

Ecran LED IPS comercial de înaltă calitate cu rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), luminozitate 350 cd/m² și raport de contrast 1200: 1 asigură imagini luminoase, detaliate și de înaltă calitate din orice loc a clasei sau sălii de conferințe. Acoperire anti-reflectorizantă semnificativ micșorează reflexia mediului înconjurător în condițiile luminozității înalte fără daune pentru acuratețea și claritatea imaginii. Ecranul poate funcționa fără întreruperi 24/7, și este, de asemenea, echipat cu panoul frontal complet metalic și sticlă călită cu grosimea de 4 mm, ceea ce asigură funcționare fiabilă în condițiile de exploatare intensivă, de exemplu, clase sau săli de conferințe. 

Partajați, difuzați și redactați conținutul de pe orice dispozitiv direct pe ecran și transformați ședințele sau lecțiile echipei Dvs. într-o sesiune interactivă simplă, rapidă și completă cu modul adițional WiFi (OWM002) și aplicația ScreenSharePro.

IIWARE 8.0 (ANDROID 9.0 OS)

Funcțiile iiWare 8.0: aplicația "Note", Browser web, disk Cloud și posibilitatea de a încărca aplicațiile actualizate, necesare pentru activitatea Dvs

SCREENSHAREPRO

Screen Share Pro suportă AirPlay, Chromecast și Miracast pentru transmiterea în flux simplă a conținutului de la dispozitivul Dvs. la dispozitivul din seria 04 și invers pe laptop, tabletă sau telefon mobil.

SIGURANȚĂ

Utilizați blocarea ecranului și protecția cu parola USB pentru asigurarea siguranței utilizatorului, precum și aplicația nouă Clean, care curăță toate datele și parolele utilizate

DISPLAY TACTIL INFRAROȘU

Tehnologia IR utilizează iluminare infra-roșie, Atingerea ecranului este fixată foarte precis, deoarece senzorul infra-roșu este blocat de deget sau stilus. Tehnologia dată nu se bazează respingerea de la stratul de acoperire sau al substratului, din cauza aceasta display-ul nu poate „să se șteargă”. Mai mult, caracteristicile ecranului nu depind de funcționalitățile senzorului.

4K

Rezoluție UHD (3840x2160), cunoscută ca 4K, afișează de 4 ori mai multă informație, decât un ecran obișnuit Full HD. Datorită indicatorului înalt DPI (numărul de puncte la un inch), așa tip de ecran afișează o imagine neobișnuit de clară și contrastantă.
Brand
iiyama
Ecran tactil
Да
Операционная система
OS
iiWare 8.0 (Android 9.0 OS)
CPU
Quad core A54
GPU
Mali G31 MP2
RAM
2 Gb
Memorie internă
16GB
Specificații tehnice
Diagonală
86
Rezoluția ecranului
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate
400 cd/m2
Raport de contrast
1200:1
Difuzoare
10 Вт (x2)
Intrări AV
HDMI x2 (2.0), VGA x1
USB
USB x4
LAN
LAN x2
Wi-Fi
Есть
Greutate Netă
66.8 kg
Greutate Brută
91 кг kg
Garanție
5 ani

Характеристики (ru_ru.pdf, 808 Kb) [Descarcare]

Manual (TE86_75_6502MIS-usermanual-ru.pdf, 9,093 Kb) [Descarcare]

Drawing (TE8602MIS-B1AG_Drawing.pdf, 2,679 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat