TE6504MIS-B2AG
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Ecran LCD interactiv tactil cu diagonala de 65 inch și rezoluție 4K UHD cu program software integrat pentru adnotări

Atrageți atenția publicului cu ajutorul ProLite TE6504MIS-B2AG - soluție ideală pentru utilizare corporativă și educațională. Ecranul tactil de 65 inch PureTouch-IR, cu 20 de puncte de atingere și iiWare 9.0 (SO Android) cu aplicația Note, browser web, manager de fișiere, unități de stocare cloud, WPS office și ScreenSharePro. El se furnizează cu două stilouri tactile multifuncționale, care oferă posibilitatea de a adnota fișierele și conținutul de pe ecran în 4K, pe urmă acesta este posibil de salvat direct pe o unitate de stocare USB, memorie internă 32 GB sau unitate de stocare cloud aleasă. Ecranul suportă redarea prezentărilor, clipurilor video cu rezoluție înaltă și practic orice alt tip de conținut. Acum cu interfața suplimentară USB-C apar posibilitățile de intrare video, audio și semnale tactile și chiar pentru a vă încărca dispozitivul cu putere de alimentare 65 W. 

Ecran LCD IPS comercial de înaltă calitate cu rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), luminozitate 350 cd/m² și raport de contrast 1200: 1 asigură imagini luminoase, detaliate și de înaltă calitate din orice loc a clasei sau sălii de conferințe. Acoperire anti-reflectorizantă semnificativ micșorează reflexia mediului înconjurător în condițiile luminozității înalte fără daune pentru acuratețea și claritatea imaginii. Ecranul poate funcționa fără întreruperi 24/7, și este, de asemenea, echipat cu panoul frontal complet metalic și sticlă călită cu grosimea de 4 mm, ceea ce asigură funcționare fiabilă în condițiile de exploatare intensivă, de exemplu, clase sau săli de conferințe.

Partajați, difuzați și redactați conținutul de pe orice dispozitiv direct pe ecran și transformați ședințele sau lecțiile echipei Dvs. într-o sesiune interactivă simplă, rapidă și completă cu modul adițional WiFi, ScreenSharePro și aplicația EShare.


PURETOUCH IR

PureTouch-IR de la iiyama asigură precizia atingerii de 1 mm, precum și cele mai line și rapide adnotări.

SLOT-PC

Slot-PC deschide posibilitățile de control, securitate și flexibilitate a sistemului de operare Windows 10 IoT, inclusiv întregul ecosistem Microsoft.

IIWARE

Funcțiile iiWare 9.0: aplicația "Note", Browser web, disk Cloud și posibilitatea de a încărca aplicațiile actualizate, necesare pentru activitatea Dvs.

SCREENSHAREPRO

ScreenSharePro suportă AirPlay, Chromecast și Miracast pentru transmiterea în flux simplă a conținutului de la dispozitivul Dvs. la dispozitivul din seria 04.

SIGURANȚĂ

Utilizați blocarea ecranului și protecția cu parola USB pentru asigurarea siguranței utilizatorului, precum și aplicația nouă Clean, care curăță toate datele și parolele utilizate.

24/7

Display-urile 24/7 proiectate pentru funcționarea continuă.

ACOPERIRE ANTI-REFLECTORIZANTĂ

Acoperire anti-reflectorizantă este utilizată în ecranele de nivel profesional, pentru a evita problemele cu reflexii de la surse de lumină externe, care afectează redarea culorilor, contrastul și claritatea. Aceasta, de asemenea face ecranul mai puțin sensibil la praf și murdărie.

4K

Rezoluție UHD (3840x2160), cunoscută ca 4K, afișează de 4 ori mai multă informație, decât un ecran obișnuit Full HD. Datorită indicatorului înalt DPI (numărul de puncte la un inch), așa tip de ecran afișează o imagine neobișnuit de clară și contrastantă.
Brand
iiyama
Ecran tactil
Да
Операционная система
OS
iiWare 9.0 (Android OS)
CPU
Quad core A73 CPU
GPU
Mali G52
RAM
4 Gb
Memorie internă
32 Gb
Specificații tehnice
Timp de funcționare
24/7
Diagonală
65
Rezoluția ecranului
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate
400 cd/m2
Raport de contrast
1200:1
Difuzoare
16 Вт (x2)
Intrări AV
HDMI x3 (2.0), VGA x1
USB
x5 (media playback / peripherals / storage – front side: 2x v.3.0, right side: 2x v.3.0, 1x USB-C v.3.1)
LAN
x2 (Auto switch for PC & Android, 1000MB)
Wi-Fi
Есть
Greutate Netă
38 kg
Greutate Brută
50 кг kg
Garanție
5 ani

Характеристики (ru_ru.pdf, 975 Kb) [Descarcare]

Manual (TE86_75_6504MIS-B1AG_B2AG-usermanual-ru-revB.pdf, 7,876 Kb) [Descarcare]

Drawing (TE6504MIS.pdf, 1,770 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat