Double side Allsee 55"

UDS55HD8
152680 lei
La comandă
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!


Ideal pentru vitrinele magazinelor
Aceste display-uri bilaterale cu ecran orientat spre exterior cu luminozitatea 3 500 cd/m² pentru funcționare în lumina directă a soarelui și ecran orientat spre interior cu luminozitatea 1 000 cd/m² pentru exploatare în spații interioare foarte luminate, proiectate pentru vitrinele magazinelor. De asemenea, sunt foarte rezistente la înnegrire la temperaturi până la 110°C.

Conținut diferit pe fiecare parte
Utilizând un program soft CMS simplu în utilizare, puteți cu adevărat să utilizați dualitatea acestor ecrane, afișând conținut diferit pe fiecare parte. Pentru eficiență maximă puteți să setați mesajele proprii pentru persoanele din interiorul și din afara clădirii.

Carcasă subțire și ușoară
Datorită construcției aerodinamice aceste ecrane inovatoare au carcasă subțire, cantitate minimă de cablaj și eficiență energetică ridicată. În plus, carcasa din aluminiu nu numai că este incredibil de ușoară, ceea ce simplifică instalarea, dar are și conductivitate termică ridicată. Aceasta asigură eliminarea rapidă a căldurii, îmbunătățind performanța generală și duce la creșterea duratei de exploatare.

Android Media Player încorporat
Player media Android încorporat permite reînnoirea simplă a conținutului ecranului prin interfața USB. Ca o alternativă este posibil de modernizat ecranul pentru a fi conectat la rețea fără utilizarea unor dispozitive suplimentare pentru a debloca software-ul nostru CMS bazat pe tehnologia cloud. La necesitate este posibil de instalat programe soft de la alți producători.

Sistem inteligent de control a temperaturii
Sistem sensibil a fluxului intern de aer menține temperatura optimă de funcționare a panoului și a altor componente interne. Aceasta asigură termen de exploatare îndelungat a ecranelor.

Rezistente la înnegrire
Datorită panourilor speciale cu luminozitate foarte înaltă, aceste ecrane pot să suporte temperatura suprafeței până la 110˚C fără defecte de înnegrire. Aceasta este foarte important pentru ecranele de fereastră, care sunt orientate în afară, deoarece trebuie să reziste influența directă a razelor solare.

Ultra High Brightness double sided Window Displays


Технические характеристики (55_Inch_Ultra_High_Brightness_Hanging_Double-Sided_Display_-_UDS55HD8.pdf, 1,718 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat