Display interactiv PCAP iiyama 65"

T6562AS-B1
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre
  • - 36 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen până la 36 de luni.

  • - Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

  • - Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

  • - Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

ProLite T6562AS-B1

Ecran interactiv PCAP inspirat de tehnologie și proiectat pentru spații creative și lucru în echipă

Profitați de ecranul interactiv all-in-one prin utilizarea tehnologiei PCAP Touchscreen, care oferă flexibilitatea și libertatea sistemului de operare Android, simplitate în personalizare prin instalarea directă a aplicațiilor pe dispozitiv. La fel și o experiență de utilizare eficientă, care contribuie la comunicare creativă cu avantajele unui ecran tactil securizat și controlabil. Design-ul rafinat a ecranului se adaptează la integrarea într-o mare varietate de medii în care este nevoie de un design și o funcționalitate perfectă, ex. spațiile de întâlnire în birourile moderne, magazine și chioșcuri.

 

INSTALAȚII COMERCIALE

Ecranele interactive 4K sunt cheia pentru experiența interactivă imersă în design-ul spațial comercial. Ceea ce permite clienților să vă exploreze pagina web chiar acolo sau să se angajeze în serie de aplicații creative sau de experiență care doriți să le prezentați. Flexibilitatea în alegerea regimului de orientare album sau portret cu regim de funcționare 24/7, sistem de operare Android și MediaPlayer integrat fac seria aceasta de ecrane una dintre cele mai adaptabile soluții de ecrane tactile existente.

SPAȚII MICI

Transformați sălile de întâlnire mici în spații de colaborare organizate prin utilizarea aplicații integrate, cum ar fi Android OS, EShare și Whiteboard, o selecție de instrumente intuitive și practice instalate pe ecranele interactive PCAP. Cu Android OS puteți să personalizați display-ul prin instalarea directă a aplicațiilor pe el. Aplicația EShare oferă posibilitatea să partajați, să afișați și să redactați conținutul de pe orice dispozitiv direct pe ecran, la rândul său aceasta transformă lucrul în echipă în sesiuni interactive simple, rapide și fără probleme.

TEHNOLOGIE TACTILĂ CAPACITIVĂ

Tehnologia se bazează pe utilizarea unei plase tactile din elemente conductoare, lipite pe suprafața din sticlă a panoului. Atingerea este depistată prin schimbarea caracteristicilor electrice a plasei tactile, atunci când utilizatorul atinge sticla ecranului. Datorită utilizării suprafeței din sticlă, aceste ecrane se caracterizează prin rezistență sporită la uzură: zgârieturile pe ecran nu influențează semnificativ asupra funcționalității tactile. Tehnologia oferă o calitate excelentă a imaginii, și permite gestionarea nu numai cu ajutorul degetelor (posibil și în mănuși subțiri din cauciuc), dar și cu un stilou magnetic.

SEMNAL FAILOVER

FailOver este o funcție care automat detectează sursele de intrare. Atunci când nu va fi semnal pe intrare implicită, ecranul automat va comuta pe cea funcțională. FailOver oferă posibilitatea clienților să prioritizeze numărul de intrări (inclusiv Browser, Media Player și Personalizat) și să fie siguri că conținutul dvs. este întotdeauna afișat.
Brand
iiyama
Операционная система
OS
Android 8.0
CPU
CA73*2 + A53*2
GPU
MALI G51
RAM
2 Gb
Memorie internă
16GB
Specificații tehnice
Timp de funcționare
24/7
Matrice
IPS LED, AG антиблик
Diagonală
65
Rezoluția ecranului
Ultra HD (3840 × 2160)
Luminozitate
500 cd/m2
Raport de contrast
1200:1
Timp de raspuns
8 ms
Difuzoare
2 x 10 W
Intrări AV
HDMI x3 (᠎3840x᠎2160@60Hz)
USB
2 x USB 2.0
LAN
RJ45 (LAN) x1
Dimensiunea Unitară
1485 x 860 x 71.8 mm
Greutate Netă
38.4 kg
Greutate Brută
46 kg

Caracteristici (ProLite_T6562AS-B1-en.pdf, 1,321 Kb) [Descarcare]

Ghidul utilizatorului (T43_55_6562AS-usermanual-e-revB.pdf, 6,515 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

S-ar putea să vă intereseze
  • Văzut recent
  • Самые популярные
  • Распродажа
 
Livrare rapidă și de calitate

Compania noastră livrează pe întreg teritoriul Republicii Moldova

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase