Convertor optic de satelit GI FibreMDU

F925004
Livrare
Opțiuni de plată
Avantajele noastre

12 luni garanțieGaranția la toate produsele cumpărate în magazinul nostru online este pe un termen de 12 luni.

Consultație profesională Dacă aveți întrebări sau nu înțelegeți ceva, nu ezitați să întrebați

Diferite opțiuni de platăAchitați produsele cum vă convine: plata în numerar curierului, cu chitanța de la bancă sau cu card bancar imediat la efectuare comenzii.

Cel mai bun preț Noi suntem mândri de prețurile noastre, fiindcă sunt verificate în fiecare zi de sute de clienți care aleg magazinul nostru online!

Sistem inovator de fibră optică pentru LNB

Convertește 4 diapazoane universale de frecvențe intermediare în semnal optic la ieșire. Dispozitivul este capabil să furnizeze 32 convertoare virtuale pe o rază mai mare de 10 km.

Convertorul optic rezolvă problema, cum de transmis semnalul de la antenă la receptor fără nici o pierdere, în cazul în care ea este instalată la o distanță mai mare de 50 m, trasarea unui cablu de diametru mai mare fiind imposibil, și cum să-l distribuim la mai multe puncte independente, fără utilizarea unor echipamente suplimentare.

Dispozitivul convertește 4 combinații diapazon/polarizare a IF de satelit în bandă cu lățimea de 0.95-5.45 GHz în semnal optic. În nodul optic optic Fibre MDU semnalul este convertit într-un semnal de frecvență radio pentru IF de satelit, adică în același cablu, vom obține o gamă completă de frecvențe al convertorului universal LNB, care poate fi împărțit fără pierderi de calitate a semnalului pentru orice număr de abonați. Dispozitive de conversie MDU sunt disponibile în versiuni: TWIN, pentru a conecta două receptoare independente; Quattro, pentru a conecta un multiswitch și Quad, pentru a conecta patru receptoare independente.

Convertor optic de satelit GI FibreMDU

Convertorul optic este puțin mai mare și mai lung, în comparație cu convertoarele obișnuite, în așa caz probleme de schimb de la convertor simplu pe cel optic nu vor apărea. Convertorul are doi conectori: conector FC/PC și, de asemenea, un conector de tip F. Conectorul de tip F este utilizat pentru alimentarea convertorului cu tensiune de alimentare 12 V. La înlocuirea convertorului obișnuit pe cel optic, cablul coaxial existent devine cablu de alimentare pentru convertorul optic. Pentru conectarea convertorului prin optică, este nevoie de achiziționat cabluri cu conectoare instalate în lungime de la 3 la 100 de metri, aceasta elimină necesitatea de a achiziționa echipamente scumpe pentru sudare și controlul opticii. Cu ajutorul unui adaptor, cablurile pot fi prelungite până la lungimea necesară.

Cablu optic este fabricat din fibra single-mode ITU-T G.657.A. cu flexibilitate sporită, acoperit cu material dens detașabil și, în plus protejat de un strat de oțel. Materialul carcasei exterioare - LSZG (Low Smoke Zero Halogen) - nu transmite focul și nu emite fum toxic, ceea ce este necesar la instalare în clădiri rezidențiale și de birouri. Diametrul exterior doar 3 mm.

Avantajele convertorului optic:

  • Toate cele patru combinații de diapazon/polarizare sunt distribuite într-un cablu.
  • Dimensiunea convertorului optic este aproape identică cu convertoarele obișnuite.
  • Cablu optic nu este mai scump decat cablul coaxial de calitate bună.
  • Cablurile optice pot fi folosite în cazul când apar condiții de interferență electromagnetică puternice.
  • Oferă izolare galvanică completă între convertor și receptor.
Brand
Global Invacom

Спецификация (Specification_FibreMDU_LNB.pdf, 719 Kb) [Descarcare]

Nu au fost găsite recenzii

Ați putea fi interesat
  • Vizualizate recent
  • Cele mai populare
 
 
Livrăm rapid și calitativ

Livrarea are loc prin toată Moldova

Garanția calității și servicii de întreținere

Noi propunem doar acele produse, în calitatea cărora sunt siguri

Returul produsului în decurs de 14 zile

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a testa produsul procurat