Program soft gratuit iiSignage pentru ecranele iiyama

August 4, 2021

iiSignage - este un program soft gratuit pentru controlul panourilor digitale (Digital Signage) iiyama, care se echipează standard cu display-urile profesionale DigitalSignage.

Cu ajutorul iiSignage puteți simplu să creați, să partajați și să controlați propriul conținut digital pentru publicitate.

Utilizați un conținut bogat, cum ar fi clipuri video și widget-uri, pentru a crea o publicitate eficientă în câteva minute și să plasați conținutul pe mai multe ecrane.

Creați propriul conținut profesional fără a pierde timpul. Crearea rapidă și simplă a anunțurilor publicitare proprii cu ajutorul programului soft iiSignage

Puteți utiliza unul din modelele gratuite disponibile pentru crearea anunțurilor publicitare, sau proiectați design-ul propriu și să creați anunțuri publicitare de la zero.

De asemenea, atunci când colaborați cu o agenție de publicitate, Также, puteți importa anunțuri publicitare sau proiectele personalizate, care pot fi redactate independent în programul soft iiSignage.

Fiți creativ și ieșiți în evidență

Independent de faptul, utilizați unul din modelele sau creați proiectele proprii, puteți să adăugați un conținut bogat, cum ar fi efecte video de tranziție a imaginilor sau rânduri de text pentru publicitate.

Este posibil chiar utilizarea widget-urilor web pentru afișarea informației în timp real în anunțurile dvs. publicitare, de exemplu, cum ar fi raport meteorologic.

Cu programul soft iiSignage aveți libertate în creație și posibilitatea de a crea publicitatea așa cum doriți.

Programare, publicare și controlul conținutului dvs. la timp și pe dispozitive diferite

Digital Signage - nu este doar crearea unui conținut atrăgător din punct de vedere vizual. Aceasta de asemenea atinge și realitatea în care mesajele dvs. să fie primite la timp în publicul-țintă potrivit. Programul soft iiSignage permite ca să alegeți cel mai bun timp și loc pentru afișarea conținutului.

Ecranele pot fi adăugate în grupuri separate - până la 10 dispozitive, fiecare grupă poate avea lista de redare proprie și program de afișare pentru fiecare oră, ceea ce permite să setați mesajel dvs. pentru fiecare locație, dispozitiv și timp.

Programul soft iiSignage de asemenea poate monitoriza starea tuturor ecranelor conectate și oferă posibilitatea de a transmite imediat știrile importante și notificările pe toate display-urile. Este posibilă efectuarea copiei de rezervă și restabilirea conținutului și programului de afișare a dvs. în cazul unei defecțiuni a calculatorului.

Pentru interacțiunea cu programul soft iiSignage calculatorul sau laptopul trebuie să fie conectat la aceeași rețea (LAN / WiFi), cum și ecranele.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu