Alegerea produsului


Pentru a selecta produsul de pe site-ul SUPORT TV, puteți folosi mai multe moduri: caseta de căutare în colțul din dreapta sus al meniului, catalogul, selectarea produsului după parametri.

Pentru orice întrebări legate de alegerea și achiziționarea prouselor, puteți solicita asistența consultanților noștri pe telefonul 0.22 295 295.


Блог компании


CUM ALEGEM SUPORTUL POTRIVIT PENTRU TELEVIZOR

Pentru a alege un suport potrivit pentru televizor, Dvs. trebuie să cunoașteți diagonala acestuia, apoi va trebui să vă decideți cu privire la funcționalitatea suportului: fixat, cu înclinare sau rotire. Pentru mai multe detalii, pas cu pas instrucțiunile privind selectarea consolei pot fi găsite în blog-ul nostru.Selectarea unei categorii de produse și căutarea pe site

În avest magazin on-line produsele sunt împărțite pe categorii. În fiecare categorie, se pot sorta produsele după preț și/sau producatori, ceea ce denotă o diapazonul de prețuri și/sau caracteristici, care vă interesează.

Caseta de căutare se află în colțul din dreapta sus. Introduceti numele produsului sau codul acestuia.

поиск товара

фильтр товаров

FILTRAREA PRODUSELOR după parametri

Selecția după parametri permit limitarea listei de produse, cu numai cele care se potrivesc caracteristicilor specificate. Pentru a restrânge numărul rezultatelor, utilizați filtrele, iar pentru a afișa produsul căutat imediat - sortarea.

Posibilitatea de filtrare a produselor după:

  • Dimensiunea ecranului;
  • Ajustare;
  • Standardul VESA;
  • Culoare;
  • Producător;
  • Preț.